Wednesday, September 26, 2012

Ένα καλάθι πρωϊνού για 2 άτομα απο εμάς! (2ο μέρος)


Σας θυμίζω το διαγωνισμό που τρέχει μέχρι και την Κυριακή 30/09/2012. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα καλάθι πρωινού για 2 άτομα, γεμάτο από τις πιο λαχταριστές λιχουδιές μας: muffins, cookies, σπιτική μαρμελάδα κ.α. θα συνθέσουν ένα καλάθι γεύσεων μόνο για σας!. Σας θυμίζω ότι για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να γίνετε μέλος στο blog μας. Είτε πατώντας το κουμπί δεξιά που γράφει "Γίνεται μέλος αυτού του ιστότοπου" ή δίνοντάς μας το e-mail σας , δηλώνοντάς το στο πεδίο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας μας. 

Επειδή κάποιες φορές υπάρχει πρόβλημα με το να απαντήσω αμέσως, δίνοντας σας τον προσωπικό σας κωδικό, μην ανησυχήσετε! Θα σας έρθει εγκαίρως. Αν υπάρχει όμως κάποιος που δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail : muffinsn@yahoo.com

Η κλήρωση θα γίνει στην Κυριακή το βράδυ!


σημείωση: η φωτογραφία είναι ενδεικτική και δεν αντιπροσωπεύει το δωρο της κλήρωσης







2 comments:

  1. Και μόνο με την ιδέα γλυκαίνομαι και θέλω να τρέξω στην κουζίνα μου να φτιάξω κάτι νόστιμο, θρεπτικό και τόσο χαριτωμένο!!! Να είσαι καλά και να έχεις πάντα τέτοιες ωραίες ιδέες και όρεξη για να τις μοιράζεσαι μαζί μας!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε ευχαριστούμε ΈΛλη! Καλή σας επιτυχία!

      Delete