Wednesday, September 12, 2012

Ένα καλάθι πρωϊνού για δύο άτομα!

Το φθινόπωρο έφτασε, τα σχολεία άνοιξαν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Θυμάμαι πολύ έντονα την πρώτη μέρα στο σχολείο κάθε σχολικής χρονιάς. Χαιρόμουν που έβλεπα τους φίλους και συμμαθητές μου, χαιρόμουν για τα καινούργια βιβλία (ναι, τότε μας τα έδιναν απο την πρώτη μέρα...) και γενικά η ζωή μου είχε αποκτήσει σκοπό και νόημα. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση δε, η αγορά των σχολικών ειδών. Ώρες μπροστά σε πολύχρωμες κασετίνες, μολύβια και τετράδια, χωρίς να μπορώ να επιλέξω το καλύτερο.

Θυμάμαι όμως και κάτι άλλο. Το πρωϊνό της οικογένειας, όταν όλοι μαζί καθόμασταν να το απολαύσουμε, αφού το φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί μόλις είχε βγει απο το φούρνο και η σπιτική μαρμελάδα της μαμάς είχε την τιμητική της. Ωραία χρόνια, τα αναπολώ...

Θέλοντας, λοιπον, να σας μεταφέρω κάποιες απο τις παιδικές μου αναμνήσεις, σκέφτηκα κάτι που θα λατρέψετε! Ένα καλάθι πρωϊνού με προϊόντα απο εμάς για δύο άτομα! Muffins, cookies, σπιτική μαρμελάδα και ρόφημα που θα φτιάξετε μόνοι σας προσθέτοντας μόνο με ζεστο νερό. Όλα σπιτικά, όλα χειροποίητα.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη αυτού του blog. Κατόπιν θα σας αποσταλεί με μήνυμα ένας μοναδικός αριθμός, προκειμένου να λάβετε μέρος στην κλήρωση, που θα γίνει στις 30/09. Βιαστείτε λοιπόν! Γίνετε μέλη και εκτός από τα νέα μας θα λάβετε μέρος και στο διαγωνισμό. Έπεται και συνέχεια...




7 comments:

  1. πάρα πολύ ωραίο δώρο !!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα και καλό φθινόπωρο!!! Πολύ γλυκεία και νόστιμη ιδέα!!! Πως γινόμαστε μέλη; ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  3. Για να γίνετε μέλος, πηγαίνετε δεξιά, στο μενού ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, υπάρχει απο κάτω ένα κουμπί που γράφει Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου.

    Διαφορετικά, συμπληρώνετε το e-mail σας στο πεδίο που βρίσκεται στο πανω μέρος της σελίδας και κάτω απο το λογότυπό μας

    ReplyDelete
  4. Πολύ ωραίο δώρο!!!Ευχαριστούμε!!
    Συμπλήρωσα το email μου στο πεδίο κάτω από το λογότυπο σας.
    Όταν πατούσα στο κουμπί "Γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου" μου εμφάνιζε μια άσπρη κενή σελίδα.

    ReplyDelete
  5. Σε ευχαριστώ Νατάσα. Δε ξέρω γιατί γίνεται αυτό, μου το έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες. Πάντως, αφού έχεις συμπληρώσει το e mail σου, συμπεριλαμβάνεσαι στη λίστα μας. Ο προσωπικός σου κωδικός θα σου έρθει με e-mail.

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ πολύ!!!Πήρα τον κωδικό μου.Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    ReplyDelete