Monday, March 12, 2012




  • 360 New Concept Bazaar

  • LOFT 123 (Μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ), ΠΕΙΡΑΙΩΣ 123, Γκάζι

  • 16,17 & 18 Μαρτίου 12.00-22.00 

    Είσοδος ελεύθερη.


    Ενοχικό σύνδρομο; Κανένα απολύτως!  Αν το παραδοσιακό shopping πλέον προκαλεί, ποιος μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για μια φιέστα δημιουργικότητας, ή για μία μεγάλη πολυσυλλεκτική έκθεση , που ξεφεύγει από τα κλισέ;
    Η μόδα, το interior design, η τέχνη, το κόσμημα, η φωτογραφία τα αξεσουάρ, η γεύση και η "πράσινη ζωή" ενώνονται κάτω από κοινή ομπρέλα. Το παραμύθι ξετυλίγεται ξανά, αυτή τη φορά εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας, στην Πειραιώς.

    Το 2ο New Concept Bazaar είναι γεγονός!

    Σύνθημα: “Η γνώση είναι δύναμη και η ισχύς εν τη ενώσει”.
    Η εμπνεύστρια και σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αλεξανδράκη με την ομάδα του New Concept Bazaar, φέρνουν κοντά, σ' ένα πανέμορφο loft 700 τ.μ. γνωστούς και καταξιωμένους δημιουργούς, καθώς και νέους ανερχόμενους, με στόχο να προβάλλουν όλοι την τέχνη τους. Μπορεί το να μπαίνει κάποιος σ' ένα μαγαζί για ορισμένους, στις μέρες μας, να είναι μέχρι και δακτυλοδειχτούμενο, όταν όμως μιλάμε για ένα τεράστιο event όπου οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλο τον κόσμο, για ένα event όπου εκτός από δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, περιλαμβάνει και πολλά happenings με μουσική από γνωστούς djs (LadyDust, MethiBlonde, Kimco, Monokini κ.ά.) και live με την υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη σε jazz διάθεση, τα πράγματα προφανώς αλλάζουν.

    Δεδομένης και της επιτυχίας του πιλοτικού New Concept Bazaar που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, τα πεδία δράσης διευρύνονται σε όλους τους τομείς του lifestyle. 

    Καταξιωμένοι δημιουργοί όπως οι Μιχάλης Ασλάνης, Rita Pateroni, Βασίλης Ζούλιας, Nikos-Takis, Ioanna Kourbela, Ελένη Αρώνη, Πάνος Απέργης, Smaragdi, αλλά και νεότεροι στον χώρο της μόδας και ήδη δημοφιλείς, όπως Christine & Joe (Χριστίνα Παππά, Τζο Τόγκου) συνασπίζονται, ενώ η πρώην υπουργός και γνωστή ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στα εικαστικά,μέσα από το 360 New Concept Bazaar ..!

    Το 360 New Concept Bazaar θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τρόφιμα, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο στο loft και στη συνέχεια θα διανέμονται στο Ιδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 35).
    Συμμετέχουν:

    Mιχάλης Ασλάνης, fashion
    Νikos-Takis fashion
    Vassilis Zoulias fashion, accessories, shoes
    Rita Pateroni fashion
    Siran fashion, accessories, shoes
    Smaragdi Chercheletzaki fashion-knitwear
    Lia Manjorou fashion
    Katerinalexandraki fashion
    Wish List fashion accassories 
    Marga Star by Katerina Efentaki jewellery
    Eleni Aroni fashion
    2AStudio by Eleftheria Spantidaki jewellery
    Euangelia Boubouli fashion
    Panos Apergis fashion, accessories
    Athina Korda fashion
    Christine&Joe fashion, accessories
    Muffins n More, deli

    Retrosexual by Joe Pe decoration
    Eλένη Κούρκουλα decoration
    Evadeena fashion
    Tatou Rammou shoes
    Ioanna Kourbela, fashion
    White Box fashion, accessories
    Jouet kidswear 
    George Synetos photography
    Assimina Brouzou jewellery
    Delish cupcakes & snacks
    DoJen jewellery
    MoNo KiNi illustration design

    Τα Muffins n more θα είναι εκεί ! Σας περιμένω να απολαύσετε ξεχωριστές γεύσεις, να γλυκαθείτε, αλλα και να επιλέξετε πρωτότυπα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Με ένα νέο concept, σε έναν όμορφο χώρο, με μοναδικές εκπλήξεις και πολύ μουσική!

No comments:

Post a Comment